40 Idea Hadiah Terbaik Untuk wanita Yang Boleh Dibeli DENGAN MUDAH

Matlamat utama Hustleaim.com adalah untuk memberi idea dan membantu pembaca untuk menguruskan kewangan dengan lebih baik dan kadang kala membuat perkongsian dengan syarikat lain yang berkongsi matlamat yang sama. Disini anda boleh ketahui lebih lanjut tentang kami.

Hari istimewa orang tersayang sudah dekat? Namun bingung memikirkan hadiah apa yang perlu diberi kepada para wanita seperti kakak,ibu,adik,kekasih,isteri atau sahabat. Jadi anda boleh gunakan idea ini untuk membuat kejutan kepada mereka.

1. rak barangan kosmetik

Lazada.com

RM 24

Rak ini membantu mereka menyimpan segala macam produk kecantikan dan kosmetik di tempat yang betul dan juga nampak kemas.

2. set berus solek

Lazada.com

RM 12.50

Mereka yang mempunyai alat solek pasti gembira apabila anda menghadiahi set berus solek ini untuk memudahkan mereka bersolek dan didatangkan dengan warna yang menarik. Mereka pasti suka!

3. Glob salji

shopee.com

RM 28.90

Hadiah ini sangat comel dan mungkin kelihatan kecil namun tidak bermakna mereka tidak hargai. Percayalah mereka akan simpan hadiah ini sebagai salah satu kenangan berharga lebih lebih lagi dari orang tersayang.

4. Botol air

shopee.com

RM 29.90

Sudah pasti anda mahu mereka kekal sihat jadi botol air merupakan salah satu perkara penting supaya kekal terhidrasi sepanjang hari.

5. Gelang tangan

shopee.com

RM 6.45

Gelang tangan atau bracelets dipakai untuk menjadikan wanita kelihatan lebih menawan. Tidak semestinya perlukan gelang emas atau perak cukup ikut kemampuan masing-masing. Gelang tangan ini juga menarik.

6. Mini speaker

Shopee.com

RM 20

Berikan hadiah ini kepada mereka yang sukakan muzik. Senang dibawa ke mana mana dan disambungkan dengan mudah.

7. Payung

Shopee.com

RM 19

Hadiah ini sangat berguna ketika hari hujan dan mudah dibawa setiap hari jadi tak perlu risau kerana sudah membuat persiapan awal.

8. Selipar dalam rumah

Lazada.com

RM 16.50

Jangan pandang rendah terhadap hadiah ini kerana melindungi tapak kaki sepenuhnya dan selesa dengan bentuk yang comel.

9. Mesin pembuat yogurt

Lazada.com

RM 36.90

Kalau si dia penggemar yogurt, apalah salahnya belikan satu mesin ini untuk memudahkan dia membuat yogurt sendiri. Lebih mudah,jimat dan sihat.

10. Pengadun elektrik

Lazada.com

RM 499.99

Buat mereka yang gemar membuat kek, mesin ini sangat berguna dan tak perlu lagi menggunakan tangan unuk mengadun.

11. Sneakers

Lazada.com

RM 99

Fesyen sekarang memang ramai wanita memakai sneakers menjadikan mereka senang bergerak dan lebih cantik dipadankan bersama seluar atau kain.

12. Cermin mata hitam wanita

shopee.com

RM 4.10

Mempunyai cermin mata hitam bukan sahaja untuk trend atau fesyen tetapi menjaga mata dari sinaran matahari. Jadi, pilihlah cermin mata hitam yang sesuai mengikut bentuk muka.

 

13. Wireless earphones

shopee.com

RM 65.99

Earphones yang tidak mempunyai wayar atau wayarless memudahkan mereka jadi membantu ketika menjawab panggilan atau mendengar muzik.

14. Pembersih muka ultrasonik

Shopee.com

RM 53.33

Alat ini membantu untuk membuang sel kulit mati dan black head pada muka tanpa perlu pergi ke salon lagi. Hanya perlu dilakukan di rumah dan tak perlu berkongsi dengan orang lain juga.

15. Alat penggera keselamatan

Lazada.com

RM 9.90

Alat ini membantu ketika dalam kecemasan dan ancaman luar. Bunyi nyaring apabila ditekan unuk menarik perhatian ramai mencari bantuan.

16. Pembuat waffle

shopee.com

RM 69.90

Bagi mereka yang gemar waffle,mesin ini membantu kerana tidak perlu lagi beratur di kedai menunggu kerana boleh buat sendiri di rumah. Mana tahu apabila sudah mahir mereka boleh buka kedai sendiri pula. 

17. Sweatshirt

Lazada.com

RM 16.90

Alangkah cantiknya si dia memakai sweatshirt yang mengikut trend dan fesyen terkini. Jadi anda tak rugi memberikan hadiah ini.

18. Buku resepi

Lazada.com

RM 23.20

Buku resepi sangat membantu bagi mereka yang baru belajar memasak. Jadi, mereka pasti mahir memasak apabila sudah biasa mencuba resepi yang ada.

19. Set pisau

Lazada.com

RM 149.90

Tidak lupa juga bagi mereka yang mahir memasak, hadiah ini sangat dinantikan kerana tak perlu lagi menggunakan pisau yang sudah tumpul atau lama.

20. Phone case

Lazada.com

RM 6.02

Wanita sangat suka menyimpan phone case dan dijadikan koleksi supaya boleh ditukar pada bila-bila masa.

21. Anting-anting

Lazada.com

RM 7.90

Anting-anting menjadikan wanita itu feminin dan lebih anggun. Mereka pasti gembira dapat mengayakannya mengikut kesesuaian tempat.

22. Sikat kayu

Lazada.com

RM 35.50

Sikat kayu ini unik dan selamat digunakan untuk semua peringkat umur. Malah membantu mereka menyelesaikan masalah rambut kusut, membantu peredaran darah di kepala dan menyihatkan pertumbuhan rambut. 

23.Minyak wangi versace

Lazada.com

RM 200

Jika mahukan mereka sentiasa wangi dengan bau yang menarik, belikan mereka minyak wangi ini dan mereka pasti menyukainya.

24. Jam tangan

Lazada.com

RM 29.90

Jam tangan ini nampak sesuai untuk kerja seharian atau urusan di luar dan menambah aksesori mereka.

25. Beg tangan dream tale

Lazada.com

RM 33

Boleh digunakan untuk menyimpan barang berharga dan boleh dipadankan dengan mana mana pakaian. Harganya bersesuaian dengan kualiti.

26. Kasut tumit tinggi

Lazada.com

RM 26

Kasut tumit tinggi selalunya digayakan ketika majlis formal atau bekerja untuk menjadikan mereka lebih berkeyakinan di khalayak ramai.

27. Tudung

Lazada.com

RM 16.90

Hadiah ini pasti menjadi kegemaran setiap wanita lebih lebih lagi kain yang senang terbentuk dan warna yang cantik. Jadi, tudung ini menjadikan mereka lebih menawan di khalayak ramai.

28. Beg duit

Lazada.com

RM 16.90

Beg duit yang comel dan sederhana sangat mudah dibawa dan boleh menyimpan semua barang berharga seperti kad bank,kad pengenalan dan lesen memandu.

29. Lilin beraroma

Lazada.com

RM 13.90

Sememangnya lilin beraroma memberikan kesegaran dan membantu untuk mendapatkan ketenangan. Selain itu, boleh dijadikan hiasan di dalam bilik dan ruang tamu juga.

30. Skirt Gene martino

Lazada.com

RM 66.93

Wanita nampak lebih sopan dan feminin dengan memakai skirt atau kain ini. Malah,boleh dipadankan dengan pelbagai jenis baju dan kasut.

Tinggalkan Pesanan

Ketahui lebih lanjut tentang Hustleaim.com

Tentang Hustleaim.com

Bukan Mudah Untuk Mudah
Klik Disini

Kalau kita melalui jalan yang susah, barulah kita menghargai dan menemui jalan yang senang

Tan Sri Syed Mokhtar
Stay Updated

Dapatkan Tips Kewangan Yang terbaru dari Hustleaim.com